Dikush është duke pritur të blejë
nga dyqani juaj

1

Regjistrohu dhe listo produktet

 • Regjistroni biznesin tuaj falas dhe krijoni një katalog produktesh.
 • Merrni trajnim falas se si të drejtoni biznesin tuaj në internet
2

Prano porosi dhe shit produktet

 • Pranoni porosi nga klientë tuaj dhe të faqes
 • Shitni produktet me lehtësi, nga shtëpia
3

Paketo dhe shperndaj me lehtësi

 • Ne do ua ruajmë paketimin tuaj, pra nuk do i re-brandojmë me rrinshpi 
 • Do keni mundësi të zgjedhni postën nga partnerët tanë apo t'i dërgoni vet
4

Shto shitjet, rrite biznesin

 • Prezenca juaj online do ndihmoj në rritjen e shitjeve
 • Përfito nga oferta dhe rriteni biznesin tuaj me lehtësi

E përballueshme, transparente dhe e sigurtë

Nuk do ju kushtoj asgjë që të listoni deri në 50 artikuj në muaj, dhe ju do filloni të paguani vetëm pas 6 muajve.

Mund t’a anuloni kurdo!

0€
Pagesë për listim
0%
6 Muajt e parë

Shiko se çfarë do përfitoni

 • Mbështetje nga një ekipë profesionale
 • Vegla të fuqishme që t’a zhvilloni biznesin tuaj
 • 6 muaj komplet pa pagesë, me mundësi anulimi kurdo

Meqenëse jemi në fillet e operimit, Rrinshpi.com për shkaqe sigurie, në këtë fazë do funksionojë vetëm me COD (CASH ON DELIVERY) pra pagesë me para në dorë.

Tani është koha të bëni para

Kategoritë kryesore